Virtuele adoptie

Indien je niet in staat bent om een huisdier te adopteren, kun je ook een hond of kat op afstand helpen en verzorgen. Meestal gaat het om een hond of kat, die bijvoorbeeld nooit geadopteerd zal worden vanwege gezondheidsproblemen, gedragsproblemen, men te oud vindt of gewoonweg omdat niemand tot op heden belangstelling voor hem of haar heeft getoond.

Voor € 10,-- per maand word je baasje-op-afstand. Je naam wordt vermeld bij de virtueel geadopteerde hond of kat. Wij gebruiken het geld voor voer, medicijnen, vaccinaties etc. Overigens worden alle dieren in het betreffende asiel op gelijke wijze behandeld, gesponsord of niet. Een hond of kat kan meerdere sponsoren hebben of door meerdere organisaties gesponsord worden; uiteindelijke komt al het sponsorgeld ten goede aan de dieren in het betreffende asiel.  

Met regelmaat houden wij je op de hoogte van het wel en wee van jouw virtueel geadopteerde hond of kat. Wanneer de door jouw virtueel geadopteerde hond of kat alsnog geadopteerd is / wordt, en naar zijn / haar nieuwe gezin gaat, kun je uiteraard een andere hond of kat virtueel adopteren.

Hieronder tref je de diverse honden en katten van de betreffende asielen aan, die je virtueel kunt adopteren:

IBAN account: NL71 TRIO 0197 8927 28
BIC/SWIFT code: TRIONL2U

Registered charity number: 60718714 

Tax number: RSIN 854030517