Brașov

Brașov is een oude middeleeuwse stad in het hart van Roemenië. De stad ligt in het zuidoosten van Transsylvanië aan de voet van de Zuidelijke Karpaten en telde in 2010 circa 276.914 inwoners.

Brașov is vooral bekend door de monumentale gotische Zwarte Kerk. De kerk dankt deze naam aan de zwartgeblakerde buitenmuren als gevolg van een grote brand in 1689. In deze hallenkerk hangen kostbare Turkse tapijten. 

Vlak bij de kerk (in het hart van Brașov) is het marktplein Piața Sfatului met in het midden het 15de-eeuwse raadhuis.

 

Our projects in Brașov

ODD Animals Rescue

Since September 2015 we support the shelter of Emilia Gheorghe in Braşov: Thea's Furry Friends Sanctuary. In 2018 the name has been changed to ODD Animals Rescue and is especially meant for the most forgotten and "sad" dogs.

Spaying is the answer - Brașov

Sterilizing is the answer, also in Brașov! The solution to reduce the number of stray animals is castration and sterilization. We support local sterilization and castration programs

Spaying is the answer - Tărlungeni e.o.

Steriliseren is het antwoord, ook in Tărlungeni e.o.! Dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen is castreren en steriliseren. In samenwerking met de gemeente Tărlungeni ondersteunen wij de plaatselijke sterilisatie- en castratieprogramma's.