Oscar

07-12-2014 11:21

Dit is Oscar, een reu van ongeveer 3 jaar oud. Hij heeft het slechtste in de mens ervaren: hij is sexueel misbruikt door een oudere man in een park in Moreni, Roemenië. Oscar was er slecht aan toe, toen hij gevonden werd. Zo kon hij niet staan en stonk hij verschrikkelijk. De lokale dierenarts heeft hem gestabiliseerd, waarna hij naar de dierenkliniek in Ploiesti, Roemenië, is gebracht voor bloedonderzoek, het maken van een echo. Ook heeft hij daar een welverdiend bad gekregen. 

Volgens de dierenarts in Ploiesti stonk Oscar verschrikkelijk, omdat hij op zichzelf poepte. Hoewel hij gewond is aan zijn geslachtsdeel, is de verwachting dat Oscar daarvan (in ieder geval fysiek) zal herstellen. In de kliniek krijgt hij momenteel intraveneuze vloeistoffen en intensieve behandeling om te herstellen. Hij heeft veel pijn bij het plassen, maar wordt ook hiervoor behandeld.  

Voorlopig blijft Oscar in de kliniek, ook wegens het koude weer buiten en er is geen geschikt opvanggezin voor hem. De kosten van de dierenarts bedragen € 120,--. De kosten voor de opvang, voeding en behandeling bedragen € 30,-- / € 35,-- per dag. 

Wilt u Oscar helpen? Maak dan uw bijdrage over op: 

 

Happy Dogs of Romania
IBAN rekeningnummer: NL71 TRIO 0197 8927 28
BIC/SWIFT code: TRIONL2U

onder vermelding van: "Oscar"