Uw Hulp

Wij zijn voor onze inkomsten geheel afhankelijk van donaties en giften. Mocht je ons financieel willen steunen, dan zouden de honden en katten en wij dit enorm waarderen. Ook kan je de zwerfdieren op een andere wijze helpen, zoals het schenken van voer, medicijnen en goederen als handdoeken, speelgoed, riemen en halsbanden. Uiteraard kan je ook helpen door het opvangen of adopteren van een hond of een kat uit het asiel.

Financiële donaties en giften

Wij zijn door de Belastingdienst erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Dit betekent, dat de donaties en giften aftrekbaar zijn voor de Inkomstenbelasting. 

Met een schenkingsovereenkomst zijn de giften aan Happy Dogs of Romania zelfs volledig fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van het inkomen betaalt de Belastingdienst maximaal de helft terug.

Kijk voor meer informatie bij "Doneren"

Enkele voorbeelden waarvoor je donatie of gift gebruikt wordt:

  • aanschaf van voer (in Roemenië goedkoper dan in Nederland);
  • medische kosten, zoals vaccinaties, dierenartsrekeningen, etc.
  • chippen en registreren van de zwerfdieren;
  • stro in de hokken tijdens de wintermaanden;
  • sterilisaties of castraties;
  • voor een voedselpakket voor mrs. Bunu.

Virtuele adopties

Indien je niet in staat bent om een huisdier te adopteren, kun je ook een hond of kat op afstand helpen en verzorgen. Meestal gaat het om een hond of kat, die bijvoorbeeld nooit geadopteerd zal worden vanwege gezondheidsproblemen, gedragsproblemen, men te oud vindt of gewoonweg omdat niemand tot op heden belangstelling voor hem of haar heeft getoond.

Voor € 10,-- per maand word je baasje-op-afstand. 

  

Kijk voor meer informatie bij "Virtuele adoptie"