2020

 

De legende vertelt ons dat wanneer onze vierpotige vrienden (en elk andere dier waar we van gehouden hebben) met een zucht afscheid van ons nemen, over de regenboogbrug lopen. Aan de andere kant van deze brug bevinden zich weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten.

Gezegd wordt dat er, aan de andere kant van de regenboogbrug, voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen. Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

Daarom een speciaal plekje voor de honden en katten, die om welke reden dan ook over de regenboogbrug zijn gegaan. Opdat zij niet vergeten worden...  

 

Banjo

Over the rainbow
12.01.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Banjo (4 jaar oud) is overleden. Banjo was gereserveerd voor een reisje en een nieuw leven in Nederland, maar zover mocht het niet komen. Hij was uitgebroken uit zijn kennel en werd door andere honden aangevallen. En dat werd hem fataal... 

Lieve Banjo ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Banjo !!

Alita 

Over the rainbow
18.01.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Alita (bijna 2 jaar oud) is overleden. Alita was in juni 2018 geadopteerd in Nederland. Haar avontuur op de straat heeft ze helaas niet overleefd: ze is aangereden door een auto en ter plekke overleden :'(

Lieve Alita ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Alita !!

Hania - 22.01.2020

Over the rainbow
22.01.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Hania (7 maanden oud) is overleden. Hania zou samen met haar zusje Tala naar Nederland komen. Helaas kwam Tala begin november 2019 te overlijden en kwam alleen Hania.

Begin december 2019 was zij geadopteerd en was zij een vrolijke, speelse en ondeugende kitten. Helaas werd zij begin januari 2020 ziek en ondanks de medische zorg werd zij minder en minder vrolijk, speels en ondeugend.

Vandaag kon haar lichaampje haar ziekte niet meer aan en  is zij over de Regenboogbrug gegaan. 

Lieve Hania... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Hania!!