2020

 

De legende vertelt ons dat wanneer onze vierpotige vrienden (en elk andere dier waar we van gehouden hebben) met een zucht afscheid van ons nemen, over de regenboogbrug lopen. Aan de andere kant van deze brug bevinden zich weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten.

Gezegd wordt dat er, aan de andere kant van de regenboogbrug, voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen. Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

Daarom een speciaal plekje voor de honden en katten, die om welke reden dan ook over de regenboogbrug zijn gegaan. Opdat zij niet vergeten worden...  

 

Banjo

Over the rainbow
12.01.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Banjo (4 jaar oud) is overleden. Banjo was gereserveerd voor een reisje en een nieuw leven in Nederland, maar zover mocht het niet komen. Hij was uitgebroken uit zijn kennel en werd door andere honden aangevallen. En dat werd hem fataal... 

Lieve Banjo ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Banjo !!

Alita 

Over the rainbow
18.01.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Alita (bijna 2 jaar oud) is overleden. Alita was in juni 2018 geadopteerd in Nederland. Haar avontuur op de straat heeft ze helaas niet overleefd: ze is aangereden door een auto en ter plekke overleden :'(

Lieve Alita ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Alita !!

Hania - 22.01.2020

Over the rainbow
22.01.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Hania (7 maanden oud) is overleden. Hania zou samen met haar zusje Tala naar Nederland komen. Helaas kwam Tala begin november 2019 te overlijden en kwam alleen Hania.

Begin december 2019 was zij geadopteerd en was zij een vrolijke, speelse en ondeugende kitten. Helaas werd zij begin januari 2020 ziek en ondanks de medische zorg werd zij minder en minder vrolijk, speels en ondeugend.

Vandaag kon haar lichaampje haar ziekte niet meer aan en  is zij over de Regenboogbrug gegaan. 

Lieve Hania... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Hania!!

Jacob - 02.04.2020

Over the rainbow
02.04.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Jacob (7,5 jaar oud) is overleden. Jacob was gered bij een "verzamelaar".

De afgelopen drie dagen verslechterde zijn toestand. Hij wilde niet meer eten en hield zich verborgen. Bij de dierenarts begon hij wel weer te eten en toonde hij nog de wil om te willen leven. Vanmorgen is hij echter over de Regenboogbrug gegaan.

Lieve Jacob... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Jacob!!

Eddie - 16.03.2020

Over the rainbow
16.03.2020

Op 16 maart 2020 is helaas Eddie overleden, bijna een jaar oud. Eddie had samen met zijn zusje Ava (die inmiddels in Nederland is) een eigenaar die ziek werd en niet meer voor ze kon zorgen.

Op 16 maart 2020 werd Eddie overleden gevonden in zijn kennel. Hij had geprobeerd over het hekwerk van de kennel te springen, maar dat werd hem fataal. 

Lieve Eddie... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Eddie!!

Dash - 03.04.2020

Over the rainbow
03.04.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Dash (10 jaar oud) is overleden. Hij kreeg vandaag een herseninfarct dat hem fataal is geworden. 

Dash was medio 2013 voor de toen nog actieve hondenvangers in Moreni gevlucht naar het bos. Hij kwam telkens tevoorschijn om naar een winkel te gaan, waarvan hij wist dat hij daar eten kreeg. Met het eten rende hij vervolgens weer terug naar het veilige bos. Nadat hij half juli 2018 bij zijn gastgezin in Nederland kwam, werd hij, na een optreden in de radiostudio van NH Radio op 4 oktober 2018 wegens dierendag, geadopteerd. Daar heeft hij nog anderhalf jaar heerlijk genoten van het hondenleven! 

Lieve Dash... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Dash!!

Mona - 06.07.2020

Over the rainbow
06.07.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Mona (10 jaar oud) is overleden. Zij had kanker en was hiervoor onder behandeling; toch heeft zij de strijd niet gewonnen en is zij vredig in haar slaap over de regenboog brug gegaan.

Mona verbleef niet in het grote asiel, maar mocht sinds een jaar of 5 ronddolen in een grote afgesloten tuin (samen met Billy) in een dorpje in de buurt van Bacau. En hoewel ze nooit heeft geweten hoe het is om in een huis te wonen, ze had op een veilig stuk land alle vrijheid.

Dank je wel Christien Vermeulen,dat je al die jaren haar sponsor was.

Lieve Mona... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Mona!!

Brullie (Armin) - 31.07.2020

Over the rainbow
31.07.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Brullie (Armin, 3 jaar oud) is overleden. Hij was afkomstig uit Roemenië en in oktober 2017 vond hij, samen met Silas, zijn gouden mandje.

Helaas werd zijn avontuur op straat zijn laatste avontuur; hij werd door een auto fataal geraakt. 

Lieve Brullie... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Brullie!!