2021

 

De legende vertelt ons dat wanneer onze vierpotige vrienden (en elk andere dier waar we van gehouden hebben) met een zucht afscheid van ons nemen, over de regenboogbrug lopen. Aan de andere kant van deze brug bevinden zich weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten.

Gezegd wordt dat er, aan de andere kant van de regenboogbrug, voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen. Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

Daarom een speciaal plekje voor de honden en katten, die om welke reden dan ook over de regenboogbrug zijn gegaan. Opdat zij niet vergeten worden...  

 

Lwaxana - 15.01.2021

Over the rainbow
15.01.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lwaxana (1 jaar oud) is overleden. Lwaxana werd samen met haar broertje J'Luc gevonden in een doos.

In januari 2021 werd zij gesteriliseerd. Daarna bleek zij FIP te hebben, een bijna altijd dodelijke kattenziekte, en heeft zij het helaas niet gered. 

Lieve Lwaxana ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lwaxana !!

Andrei - 18.02.2021

Over the rainbow
18.02.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Andrei (13 jaar oud) is overleden. Andrei leefde bijna zijn hele leven in het asiel en maakte er het beste van, samen met Andreea.

Maar Andrei werd ouder en ouder en zijn gezondheid ging achteruit. Na een bezoek aan de dierenarts is hij niet meer teruggekeerd naar zijn kennel maar mocht in de verwarmde binnenruimte verblijven.

Zijn gezondheid ging echter steeds meer achteruit. Een nieuw bezoek aan de dierenarts en een behandeling sloegen niet aan. Zijn lichaam gaf het op... Hij werd geliefd door de vrijwilligers van het asiel, maar heeft nooit de liefde van een eigen huisje mogen ervaren...

Lieve Andrei ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Andrei !!

Lukas - 01.03.2021

Over the rainbow
01.03.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lukas (10 maanden oud) is overleden. Lukas stond op het punt om te verhuizen naar Nederland.

Lieve Lukas ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lukas !!

Nacho - 06.03.2021

Over the rainbow
06.03.2020

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Nacho (6 maanden oud) is overleden. Begin februari 2021 kwam hij bij zijn nieuwe, warme en liefdevolle huisje. Hij stal gelijk de harten van zijn nieuwe familie.

Bij de controle bij de dierenarts eind februari 2021 was Nacho gezond en fit genoeg om gecastreerd te worden. Helaas heeft hoogstwaarschijnlijk die castratie het FIP virus getriggerd. 

Vandaag moesten zijn baasjes dan ook de moeilijke en verdrietige beslissing nemen om hun nu al geliefde Nacho in te laten slapen.

Lieve Nacho ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Nacho !!

Uma - 10.03.2021

Over the rainbow
10.03.2021

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Uma, de liefste hond van Laura, is overleden. Uma hielp Laura met haar reddingen van de zwerfhonden van straat. Instinctief beschermde Uma vooral de kleine en zwakkere honden én katten.

Lieve Uma... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Uma!!