Moreni

Moreni is een stad in Roemenië, in het district Dâmbovița, Muntenië. De stad ligt op ongeveer 100 km afstand in het noordwesten van de Roemeense hoofdstad Boekarest en heeft een populatie van ongeveer 23.000.

Onze projecten in Moreni

Happy Dogs Moreni

In Moreni ondersteunen wij het privé-asiel Happy Dogs Moreni waar ongeveer 180 honden verblijven.

Happy Dogs Garden van Anca en Happy Paws dog sanctuary van Anda vormen, op verschillende locaties in Moreni, een onderdeel van Happy Dogs Moreni. Deze locaties zijn voornamelijk bedoeld als laatste opvang voor de honden, die geadopteerd zijn en klaar gemaakt worden voor de reis óf voor de honden, die speciale zorg en aandacht nodig hebben.

Spaying is the answer - Moreni

De dierenarts in Moreni, Roemenië, dr. Malina Ghete heeft haar eigen doorlopende campagne om voornamelijk katten te steriliseren en te castreren. Momenteel (01.01.2019) heeft zij, sinds de start in september 2015, meer dan 1100 katten geholpen!

mrs. Bunu

Naast het hiervoor genoemde asiel en de locaties heeft ook mrs. Bunu onze speciale aandacht. Zij is 82 jaar, woonachtig in Moreni en leeft van een gering pensioentje (€ 100,-- per maand). Zij heeft de zorg voor zo'n 25 honden.

mrs. Mincu

Ook mrs. Mincu had onze speciale aandacht. Zij was alleen en zonder familie woonachtig in Moreni, leefde ook van een gering pensioentje en had de zorg voor zo'n 10 honden. Op 5 april 2015 is zij, als gevolg van kanker, overleden.