Mrs. Bunu

Mrs. Bunu leefde alleen en zonder familie in Moreni (Roemenië) van een pensioen van € 100,-- per maand, maar zorgde even goed voor bijna 20 honden en diverse katten. Anca van Happy Dogs Garden zorgde voor haar, regelde haar administratie, haalde af en toe boodschappen en hielp met de zorg voor de honden. 

Vanmorgen bereikte ons het verdrietige bericht, dat mrs. Bunu is overleden. Gisteravond werd zij niet lekker en kwam de ambulance. En zoals mrs. Bunu was, weigerde zij om met de ambulance mee te gaan.

Vanmorgen, 8 december 2019, werd ze overleden aangetroffen in haar woning. Mrs. Bunu had geen familie meer, maar in het bijzijn van haar lievelingen, haar 16 honden en katten, is zij in slaap gevallen om nooit meer wakker te worden.

Wij hebben mrs. Bunu tijdens onze reizen naar Roemenië vele malen bezocht. Ze was altijd erg blij om bezoek te krijgen. Altijd kregen we koffie en werd een maaltijd geserveerd, hoe arm ze het zelf ook had.

Haar lievelingen, de honden en katten, aanbaden haar en wisten precies wat "no no no" betekende en de stok te voorschijn kwam. En hondjes met huidproblemen waren simpelweg vieze hondjes :-)

Mrs. Bunu, bedankt voor alles wat u gedaan heeft voor de zwerfdieren in Moreni. De strijd is gestreden... Droom uw mooie dromen, mrs. Bunu...

In november 2013 zijn na een Facebook-actie 30 hondenhokken gebracht.