2015

De legende vertelt ons dat wanneer onze vierpotige vrienden (en elk andere dier waar we van gehouden hebben) met een zucht afscheid van ons nemen, over de regenboogbrug lopen. Aan de andere kant van deze brug bevinden zich weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten.

Gezegd wordt dat er, aan de andere kant van de regenboogbrug, voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen. Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

Daarom een speciaal plekje voor de honden en katten, die om welke reden dan ook over de regenboogbrug zijn gegaan. Opdat zij niet vergeten worden...  

 

Angel

Over the rainbow
17.03.2015

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Angel is overleden. Angel was als puppy van twee maanden gevonden, nadat ze was aangereden door een auto. Ze was ernstig gewond: gebroken ruggenwervel en poot en een trauma aan haar kop, die haar half blind maakte.

Lieve Angel ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Angel !!

Rosaly

 

Over the rainbow
21.04.2015

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Rosaly is overleden. Rosaly was vorig jaar op straat aangetroffen met een vreemd gezicht en neus. Waarschijnlijk had ze een klap in haar gezicht gehad. Later werd ze opnieuw op straat gesignaleerd, vergiftigd. Ze had dat overleefd en getraumatiseerd opgenomen in het asiel. 

Lieve Rosaly ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Rosaly !!

Benzy

Over the rainbow
04.10.2015

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Benzy is overleden. Benzy had het geluk om zijn puppy-jaren een mens tegen te komen, die een touw om zijn nek deed en hem zo achter liet. Het stuk touw was vervolgens in zijn nek gegroeid.   

Lieve Benzy ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Benzy !!

Max II

Over the rainbow
05.10.2015

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Max II is overleden; geveld door de kanker. 

Lieve Max II ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Max II !!

Indianu

Over the rainbow
12.11.2015

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Indianu is overleden. Gisteren werd hij met spoed naar de dierenarts gebracht, omdat hij uit zijn neus bloedde en bloed overgaf. Hij overleefde het niet en onbekend was, wat hij mankeerde.    

Lieve Indianu ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Indianu !!