2016

De legende vertelt ons dat wanneer onze vierpotige vrienden (en elk andere dier waar we van gehouden hebben) met een zucht afscheid van ons nemen, over de regenboogbrug lopen. Aan de andere kant van deze brug bevinden zich weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten.

Gezegd wordt dat er, aan de andere kant van de regenboogbrug, voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen. Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

Daarom een speciaal plekje voor de honden en katten, die om welke reden dan ook over de regenboogbrug zijn gegaan. Opdat zij niet vergeten worden...  

 

Sara

Over the rainbow
06.02.2016

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Sara (8 jaar oud) is overleden. Zij leefde haar hele leventje aan een ketting; nu hoeft zij nooit meer aan een ketting te leven...     

Lieve Sara ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Sara !!

Cooper

Over the rainbow
12.02.2016

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Cooper (3 jaar oud) is overleden. Hij werd vorig jaar oktober op straat gevonden, verlamd door een gebroken ruggenwervel. Nu hoeft hij nooit meer pijn te hebben en kan hij rennen en spelen in vrijheid, zelfs zonder rolstoeltje.      

Lieve Cooper ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Cooper !!

Leah

Over the rainbow
17.04.2016

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Leah (5 maanden oud) is overleden. Leah was samen met haar broertje bij het asiel gedumpt; twee kleine puppies in een koude winter. 

Lieve Leah ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Leah !!

Flory

Over the rainbow
29.07.2016

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Flory (10 jaar oud) is overleden. Zij was jarenlang geketend bij iemand in een tuin. Ze is overleden als gevolg van kanker. 

Lieve Flory ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Flory !!

Destiny

Over the rainbow
19.09.2016

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Destiny (3 jaar oud) is overleden. Ze was samen met Faith en Ophelia uit een dodingsstation gered , voordat het gesloten werd en de aanwezige honden vermoord zouden worden. Hoewel Destiny geen puppy was, was het of ze nog een puppy was. Ze was extreem onderdanig en kruipte over de vloer als mensen voor het eerst in haar kennel kwamen; waarschijnlijk was het haar overlegingstechniek geweest in het dodingsstation. 

Lieve Destiny ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Destiny !!

Moco

Over the rainbow
02.11.2016

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Moco (9 jaar oud) is overleden. Ze was als jong teefje in het asiel beland en had de rest van haar leven achter tralies doorgebracht zonder dat iemand haar opmerkte. Ze was niet eens gesponsord. Haar nieren lieten haar in de steek...   

Lieve Moco ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Moco !!

Lena

 

Over the rainbow
09.11.2016

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lena (bijna 10 jaar oud) is overleden. Ze werd in de ochtend in haar kennel gevonden; haar doodsoorzaak is onbekend. In oktober 2016 hadden wij haar nog bezocht en was ze in orde; gereserveerd voor vreemden maar blij met wat aandacht en snacks.... 

Lieve Lena ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lena !!

Buster

Over the rainbow
15.11.2016

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Buster (9 jaar oud) is overleden. Afgelopen nacht had hij zijn derde hersenbloeding en reageerde hij niet meer. 's Morgens gaf zijn lichaam het op...    

Lieve Buster ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Buster !!