2017

De legende vertelt ons dat wanneer onze vierpotige vrienden (en elk andere dier waar we van gehouden hebben) met een zucht afscheid van ons nemen, over de regenboogbrug lopen. Aan de andere kant van deze brug bevinden zich weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten.

Gezegd wordt dat er, aan de andere kant van de regenboogbrug, voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen. Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

Daarom een speciaal plekje voor de honden en katten, die om welke reden dan ook over de regenboogbrug zijn gegaan. Opdat zij niet vergeten worden...  

 

 Blondie

Over the rainbow
02.01.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Blondie (9 jaar oud) is overleden. Zij was zo bang en angstig voor het vuurwerk, dat ze uit haar kennel brak en in de kennel van de buurhond kwam. Door de angst, de herrie en de knallen werd Blondie aangevallen en gedood...  

Lieve Blondie ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Blondie !!

KY

Over the rainbow
24.01.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat KY (3 jaar oud) is overleden. Hij was als puppy gered uit het gemeentelijk asiel van Zarnesti en wachtte geduldig op zijn gouden ticket. Afgelopen weekend kreeg hij een aanval aan zijn alvleesklier. Vanmorgen raakte hij in een shock en kwam hier niet meer uit...  

Lieve KY ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie KY !!

Degetel

Over the rainbow
18.03.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Degetel (9 jaar oud) is overleden. Hij verbleef bijna zijn hele leven achter de tralies zonder dat iemand hem opmerkte. Ze was niet eens gesponsord. Haar nieren lieten haar in de steek...   

Lieve Degetel ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Degetel !!

Irina

Over the rainbow
30.04.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Irina (ongeveer 12 jaar oud) is overleden. Zij kwam als jong teefje in het asiel en had de rest van haar leventje achter de tralies doorgebracht, zonder dat iemand haar zag. Ze was niet eens gesponsord. Ze zag haar vriendin Karina het asiel verlaten; ze bleef achter met haar dochter Sabrina. 

Lieve Irina ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Irina !!

Cerberus

Over the rainbow
18.06.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Cerberus (ongeveer 11 jaar oud) is overleden. Zijn geschiedenis: hij werd gedumpt bij een militaire basis, waar hij zijn leven levende. Tot de grote baas van de basis besloot dat hij weg moest, goed schiks of kwaadschiks...  

Lieve Cerberus ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Cerberus !!

Tiara

Over the rainbow
23.08.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Tiara (ongeveer 3 jaar oud) is overleden. Zij was uit het gemeentelijk asiel gered, maar was daarna nooit door iemand opgemerkt. Zij werd niet eens gesponsord. Ze had een acuut nierprobleem en kon niet meer geholpen worden. 

Lieve Tiara ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Tiara !!

Rottie

Over the rainbow
03.11.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Rottie (ongeveer 10 jaar oud) is overleden. Hij was 's morgens stervend in zijn kennel aangetroffen. En ondanks dat de dierenarts om de hoek woont, was het voor Rottie te laat. Hij overleed, alleen maar niet eenzaam... 

Lieve Rottie ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Rottie !!

Ronaldo

Over the rainbow
17.11.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Ronaldo (4 maanden oud) dood in zijn kennel is gevonden. Het vriendelijke mannetje was dood in zijn hok gevonden; onbekend is waar hij aan is gestorven.  
 
Lieve Ronaldo... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Ronaldo!!

Jumpy

Over the rainbow
12.12.2017

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Jumpy (bijna 7 jaar oud) dood in zijn kennel is gevonden. De doodsoorzaak is onbekend. Jumpy was een vriendelijke reu, wat schuw in het begin en een meester in springen; vandaar ook zijn naam Jumpy. 

Dank je wel Christien Vermeulen voor het sponsoren van Jumpy...    

Lieve Jumpy... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Jumpy!!