2019

 

De legende vertelt ons dat wanneer onze vierpotige vrienden (en elk andere dier waar we van gehouden hebben) met een zucht afscheid van ons nemen, over de regenboogbrug lopen. Aan de andere kant van deze brug bevinden zich weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten.

Gezegd wordt dat er, aan de andere kant van de regenboogbrug, voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen. Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

Daarom een speciaal plekje voor de honden en katten, die om welke reden dan ook over de regenboogbrug zijn gegaan. Opdat zij niet vergeten worden...  

 

Lenny

Over the rainbow
13.01.2019
 
Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lenny (3 maanden oud) is overleden. Zij overleefde het Parvo virus afgelopen zomer. Gisteren ging iets mis met haar maag. Dr. Malina heeft gedaan wat zij kon, maar kon haar niet meer redden.   
 
Lieve Lenny... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lenny!!

Cruella

Over the rainbow
21.01.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Cruella (11 jaar oud) is overleden. Zij werd vanmorgen overleden in haar kennel aangetroffen.

Cruella was door hondenvangers gevangen en in het gemeentelijk asiel gebracht, waaruit ze 7 jaar geleden was gered. Sindsdien wachtte zij geduldig op die ene persoon, die helaas niet meer kwam. 

Lieve Cruella... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Cruella!!

Kiti

Over the rainbow
22.01.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Kiti (12 jaar oud) wegens ouderdom is overleden. Kiti had haar hele leventje bij een oudere vrouw gewoond, tot deze vrouw werd opgenomen in een verpleeghuis. Kiti werd vervolgens liefdevol opgevangen.

Hoewel ze in het begin wel 'in de war' was door de veranderde omstandigheden, begon ze wel te wennen haar haar nieuwe huisje.   

Lieve Kiti... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Kiti!!

Lala

Over the rainbow
10.02.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lala (5 jaar oud) is overleden. Zij werd dood in haar kennel aangetroffen. Hoe triest, want haar zus Zizi overleed precies een jaar geleden op 13.02.2018 aan een agressieve tumor.

Hoewel Lala niet in het grote asiel verbleef, maar op een locatie met meer bewegingsvrijheid, werd ze niet opgemerkt. Ze was niet eens gesponsord.

Haar broertjes Spider en Buggy wachten nog altijd op een eigen huisje. 

Lieve Lala... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lala!!