2019

 

De legende vertelt ons dat wanneer onze vierpotige vrienden (en elk andere dier waar we van gehouden hebben) met een zucht afscheid van ons nemen, over de regenboogbrug lopen. Aan de andere kant van deze brug bevinden zich weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten.

Gezegd wordt dat er, aan de andere kant van de regenboogbrug, voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen. Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

Daarom een speciaal plekje voor de honden en katten, die om welke reden dan ook over de regenboogbrug zijn gegaan. Opdat zij niet vergeten worden...  

 

Lenny

Over the rainbow
13.01.2019
 
Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lenny (3 maanden oud) is overleden. Zij overleefde het Parvo virus afgelopen zomer. Gisteren ging iets mis met haar maag. Dr. Malina heeft gedaan wat zij kon, maar kon haar niet meer redden.   
 
Lieve Lenny... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lenny!!

Cruella

 

Over the rainbow
21.01.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Cruella (11 jaar oud) is overleden. Zij werd vanmorgen overleden in haar kennel aangetroffen.

Cruella was door hondenvangers gevangen en in het gemeentelijk asiel gebracht, waaruit ze 7 jaar geleden was gered. Sindsdien wachtte zij geduldig op die ene persoon, die helaas niet meer kwam. 

Lieve Cruella... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Cruella!!

Kiti

 

Over the rainbow
22.01.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Kiti (12 jaar oud) wegens ouderdom is overleden. Kiti had haar hele leventje bij een oudere vrouw gewoond, tot deze vrouw werd opgenomen in een verpleeghuis. Kiti werd vervolgens liefdevol opgevangen.

Hoewel ze in het begin wel 'in de war' was door de veranderde omstandigheden, begon ze wel te wennen haar haar nieuwe huisje.   

Lieve Kiti... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Kiti!!

Lala

Over the rainbow
10.02.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lala (5 jaar oud) is overleden. Zij werd dood in haar kennel aangetroffen. Hoe triest, want haar zus Zizi overleed precies een jaar geleden op 13.02.2018 aan een agressieve tumor.

Hoewel Lala niet in het grote asiel verbleef, maar op een locatie met meer bewegingsvrijheid, werd ze niet opgemerkt. Ze was niet eens gesponsord.

Haar broertjes Spider en Buggy wachten nog altijd op een eigen huisje. 

Lieve Lala... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lala!!

Lavinia

Over the rainbow
11.03.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lavinia(10 jaar oud) is overleden. Zij werd dood in haar kennel aangetroffen; de oorzaak van haar overlijden is onbekend.
Dank je wel Ruby Manuel, dat je haar speciale aandacht gaf! 

Lieve Lavinia... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lavinia!!

Lucy

Over the rainbow
15.03.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Lucy (3 maanden) is overleden. Zij had het Parvo-virus en dat is haar fataal geworden. 

Lieve Lucy... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Lucy!!

Colin

Over the rainbow
15.03.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat ook Colin (3 maanden), het broertje van Lucy is overleden. Ook hij had het Parvo-virus en dat is hem fataal geworden. Alleen zusje Suzy is nog over; zij is (nog) niet ziek.

Lieve Colin... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Colin!!

Tina

Over the rainbow
19.0.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Tina (12 jaar oud) is ingeslapen. Ze was als jong teefje in het asiel beland en had de rest van haar leven achter tralies doorgebracht zonder dat iemand haar opmerkte. Ze was niet eens gesponsord. Ze had een grote tumor; hieraan was ze eerder aan geopereerd, maar het kwam nu nog groter terug. Er kon niks meer aan gedaan worden...  

Lieve Tina... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Tina!!

Candy

Over the rainbow
24.03.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat ook Candy (3 maanden), het broertje van Lucy, Candy en Suzy is overleden. Ook hij had het Parvo-virus en dat is hem fataal geworden. Nadat eerder Lucy en Colin waren overleden, zijn nu ook Candy en Suzy over de regenboogbrug gegaan... 

Lieve Candy... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Candy!!

Suzy

Over the rainbow
24.03.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat ook Suzy (3 maanden), het zusje van Lucy, Colin en Candy is overleden. Ook zij had het Parvo-virus en dat is haar fataal geworden. Nadat eerder Lucy en Colin waren overleden, zijn nu ook Candy en Suzy over de regenboogbrug gegaan... 

Lieve Suzy... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Suzy!!

Cumi

Over the rainbow
29.03.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Cumi (12 jaar) is overleden. Zij had 6 jaar doorgebracht in het asiel.

Haar gezondheid ging steeds meer achteruit; tijdens de winterperiode verbleef zij binnen. Helaas kon haar lichaam het niet meer aan en is zij de regenboogbrug overgegaan...

Lieve Cumi... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Cumi!!

Freeway

Over the rainbow
03.05.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Freeway (6 jaar) is overleden. Hij was als puppy gered uit het gemeentelijk asiel en verbleef lange tijd samen met Hannah en Bibi in een afgesloten tuin. Nadat zowel Hannah als Bibi geadopteerd werden, werd hij somber en somberder...

Afgelopen dag slaagde hij erin om te ontsnappen uit zijn afgesloten tuin, werd hij door een auto aangereden en was op slag dood. 

Lieve Freeway... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Freeway!!

Starsky

Over the rainbow
28.05.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Starsky (4 jaar) is overleden. Hij was afgelopen nacht aangereden door een auto en op slag dood.

Starsky mocht ruim twee jaar genieten van zijn leventje in Nederland; daarvoor verbleef hij, samen met Hutch, bij een oudere vrouw. Nadat zij was overleden, werden Hutch en Starsky eerst enige tijd opgesloten in de badkamer van het lege huis en vervolgens dreigden de nabestaanden Hutch en Starsky op straat te dumpen en ze aan hun lot over te laten.

Lieve Starsky... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Starsky!!

Crissy

Over the rainbow
04.10.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Crissy (2 maanden oud) begin deze week is overleden. Zij zat bij een gastgezin in Roemenië. Er is een sterk vermoeden, dat zij is vergiftigd, doordat onverlaten iets in de tuin hebben gegooid en Crissy hiervan gegeten heeft...  

Lieve Crissy ... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Crissy !!

Rococo

Over the rainbow
28.10.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Rococo (11 jaar) is overleden. Hij had ruim 6 jaar doorgebracht in het asiel.

Nadat in juli 2019 bij hem al een pootje werd geamputeerd, bleek later dat hij ook kanker had. Inmiddels was de kanker uitgezaaid door zijn hele lichaam.

Op 27 oktober 2019 hebben we hem naar de dierenarts gebracht. Daar heeft hij in een warme omgeving nog gegeten. In de ochtend van 28 oktober 2019 vond de dierenarts hem dood in zijn verblijf.

Zijn lichaam kon het niet meer aan en is hij de regenboogbrug overgegaan...

Lieve Rococo... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Rococo!!

Tala

Over the rainbow
09.11.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Tala (4 maanden oud) onverwachts is overleden. Zij werd in juli 2019 bij de vuilcontainers gevonden.

Tala stond op het punt om, samen met haar zusje Hania, naar Nederland te komen. Helaas heeft een infectie haar zenuwstelsel aangetast en heeft ze dat niet overleefd. 

Lieve Tala... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Tala!!

Linus

Over the rainbow
11.12.2019

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Linus (bijna 8 jaar oud) onverwachts is overleden. Hij werd vanmorgen overleden in zijn kennel aangetroffen; de doodsoorzaak is niet bekend.

Linus verbleef sinds september 2013 in het asiel. Daarvoor dwaalde hij door de straten van Moreni en werd op tijd van straat gehaald, voor de hondenvangers dat zouden doen. Na al die jaren wachten, zou Linus nog voor kerst verhuizen naar zijn eigen huisje. Helaas mocht het niet zo zijn. 

Lieve Linus... rust in vrede... Jouw verschijning en aanwezigheid zal de Hemel een nog mooiere plek maken! Slaap zacht, mooie Linus!!